Top menu

Start verkoop appartementen OPZUID op Zuidas Amsterdam

Ontwikkelingscombinatie Zuidschans (AM en Bouwfonds Ontwikkeling) geeft zaterdag 15 oktober het startsein voor de verkoop van het plan OPZUID op de Zuidas in Amsterdam. OPZUID bestaat uit 46 terrasappartementen, variërend van studio’s en tweelaagse stadswoningen tot penthouses. Circa 800 belangstellenden hebben zich al aangemeld voor het project.
 
OPZUID ligt op de hoek van de De Boelelaan en de Beethovenstraat. De verbindingen met het centrum, station Amsterdam-Zuid en Schiphol zijn uitstekend. Om optimaal aan te sluiten op de vraag naar woningen op de Zuidas is gekozen voor een gevarieerd aanbod. OPZUID bestaat uit studio’s, appartementen, tweelaagse stadswoningen en twee penthouses.  Alle woningen beschikken over een eigen buitenruimte. Door de getrapte opbouw van het kleinschalige complex ontstaan ruime terrassen. Centraal in het complex ligt een gemeenschappelijke binnentuin met veel groen. OPZUID is een ontwerp van Diederendirrix.
 
Parkeergarage
Alle woningen hebben een plafondhoogte van circa drie meter. De appartementen worden op een hoog niveau afgewerkt. De gestuukte wanden worden geverfd in de gewenste kleur en badkamer en keuken zijn compleet ingericht. Onder het gebouw ligt een parkeergarage voor de bewoners. Indien gewenst is het mogelijke meerdere plaatsen te kopen. De v.o.n. prijzen voor de woningen lopen uiteen van € 179.000 voor een studio tot € 950.000 voor een penthouse. De prijzen zijn inclusief vijftig jaar afgekochte erfpacht en exclusief een parkeerplaats. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.
 
Belangstellenden kunnen zaterdag 15 oktober van 11.00 uur tot 13.00 meer informatie ontvangen over OPZUID bij de betrokken makelaarskantoren Lunshof Makelaardij en Eefje Voogd Makelaardij. Op www.opzuidamsterdam.nl is eveneens meer informatie over het plan te vinden.